Ehdotuksen tiedot

Tunnus:prEN 17644
Julkaisija:CEN
Komitea:CEN/TC 275
Komitean nimi:Food analysis - Horizontal methods
Lausuntokierros alkanut:2021-02-14
Lausuntopyynnön määräaika:2021-04-15
Vastuuhenkilö:kati.heiskanen(at)sfs.fi
Ehdotuksen soveltamisala:This document establishes an overall framework covering qualitative and quantitative methods for the determination of food allergens and allergenic ingredients using mass spectrometry-based methods for the determination of specific peptides/proteins. This document provides general guidelines and performance criteria applicable to this methodology. Guidelines, minimum requirements and performance criteria laid down in this document are intended to ensure that comparable and reproducible results are obtained by different analysts, instrumentation and laboratories.

Rekisteröidyttyäsi Lausuntopyyntöpalvelun käyttäjäksi voit lukea standardiehdotuksia ja kommentoida niiden sisältöä.

Kun haluat kommentoida lukemaasi tekstiä, valitse Lue ehdotus ja anna muutosehdotuksesi kohdassa Jätä kommentti.

Voit myös kertoa mielipiteesi standardiehdotuksesta kokonaisuutena. Ota kantaa siihen, hyväksytkö standardiehdotuksen vahvistamisen standardiksi.