Ehdotuksen tiedot

Tunnus:prEN ISO 24223
Julkaisija:CEN
Komitea:CEN/TC 302
Komitean nimi:Milk and milk products - Methods of sampling and analysis
Lausuntokierros alkanut:2021-03-21
Lausuntopyynnön määräaika:2021-05-20
Vastuuhenkilö:kati.heiskanen(at)sfs.fi
Ehdotuksen soveltamisala:The delivered ISO International Standard gives guidelines for the preparation of cheese samples for physical and chemical testing.

Rekisteröidyttyäsi Lausuntopyyntöpalvelun käyttäjäksi voit lukea standardiehdotuksia ja kommentoida niiden sisältöä.

Kun haluat kommentoida lukemaasi tekstiä, valitse Lue ehdotus ja anna muutosehdotuksesi kohdassa Jätä kommentti.

Voit myös kertoa mielipiteesi standardiehdotuksesta kokonaisuutena. Ota kantaa siihen, hyväksytkö standardiehdotuksen vahvistamisen standardiksi.