Ehdotuksen tiedot
Tunnus:prEN ISO 2825
Julkaisija:CEN
Komitea:CEN/SS C01
Komitean nimi:Food Products
Lausuntokierros alkanut:2025-03-30
Lausuntopyynnön määräaika:2025-05-29
Toimialayhteisö:SFS Suomen Standardit
Vastuuhenkilö:markus.inkeri(at)sfs.fi
Ehdotuksen soveltamisala:
Basis for this method is the laboratory sample obtained by the method specified in ISO 948. The principle of determination consists in grinding the laboratory sample, which has been previously mixed, to obtain particles of the size specified in the International Standard appropriate to the spice or condiment concerned or, if not so specified, to obtain particles of size approximately 1 mm.
Rekisteröidyttyäsi Lausuntopyyntöpalvelun käyttäjäksi voit lukea standardiehdotuksia ja kommentoida niiden sisältöä.
Kun haluat kommentoida lukemaasi tekstiä, valitse Lue ehdotus ja anna muutosehdotuksesi kohdassa Jätä kommentti.
Voit myös kertoa mielipiteesi standardiehdotuksesta kokonaisuutena. Ota kantaa siihen, hyväksytkö standardiehdotuksen vahvistamisen standardiksi.