Ehdotuksen tiedot

Tunnus:prEN ISO 16634-2
Julkaisija:CEN
Komitea:CEN/TC 338
Komitean nimi:Cereal and cereal products
Lausuntokierros alkanut:2025-10-12
Lausuntopyynnön määräaika:2025-12-11
Toimialayhteisö:SFS Suomen Standardit
Vastuuhenkilö:markus.inkeri(at)sfs.fi
Ehdotuksen soveltamisala:
ISO 16634-2:2016 specifies a method for the determination of the total nitrogen content and the calculation of the crude protein content of cereals, pulses and milled cereal products. This method, like the Kjeldahl method (see References [1] and [6]), does not distinguish between protein nitrogen and non-protein nitrogen. For the calculation of the protein content, various conversion factors are used (see 3.2).

Rekisteröidyttyäsi Lausuntopyyntöpalvelun käyttäjäksi voit lukea standardiehdotuksia ja kommentoida niiden sisältöä.

Kun haluat kommentoida lukemaasi tekstiä, valitse Lue ehdotus ja anna muutosehdotuksesi kohdassa Jätä kommentti.

Voit myös kertoa mielipiteesi standardiehdotuksesta kokonaisuutena. Ota kantaa siihen, hyväksytkö standardiehdotuksen vahvistamisen standardiksi.